Новини

Награда "Строител на годината" 2020

nagrada2020

 

За четвърта година фирма „Лесо инвест“ ООД се сдоби с най-високия приз – „Строител на годината“.

Награда "Строител на годината"

prize1

 

За втора година фирма „Лесо инвест“ ООД се сдоби с най-високия приз – „Строител на годината“.

Наградата бе връчена на управителя на дружеството Христо Михалев, на официално тържество на Камарата на строителите в България – Областно представителство Стара Загора, в ресторант „Зеления хълм“, от заместник - кмета на града инж. Янчо Калоянов.

Годишните награди се присъждат на най-добрите строители в област Стара Загора ежегодно, по случай професионалния им празник Димитровден. 

Фирма "Лесо Инвест" получи грамота "Строител на годината”

Фирма "Лесо Инвест" получи грамота "Строител на годината” за 2015 г. в годишната класация на КСБ ОП – Стара Загора, раздел строежи I-ва група.

Gramota I KSB LESO1

Фирма "Лесо Инвест" ООД е носител на Голямата награда "Строител на годината за 2014 г."

Фирма "Лесо Инвест" ООД е носител на Голямата награда в годишната класация на КСБ ОП – Стара Загора - "СТРОИТЕЛ НА ГОДИНАТА за 2014 година”.

Gramota KSB 2014-1 Nagrada KSB

Фирма "Лесо Инвест" получи грамота "Строител на годината”

Gramota 25.10   Фирма "Лесо Инвест" получи грамота "Строител на годината” за 2013 г. в годишната класация на КСБ ОП – Стара Загора, раздел строежи I-ва група

 

Фирма „Лесо Инвест” навърши 20 години

20 години участие в строителството на България отбеляза на 20 април „Лесо Инвест” ООД. 
На празника да отбележат годишнината и да отдадат дължимото на доказалите се с качество и професионализъм строители дойдоха инвеститори, контрагенти, конкуренти и много приятели.

 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.